за нас

chimicron semiconductor co., ltd

chimicron semiconductor co., ltd е специалист по научноизследователска и развойна дейност в светодиодни драйвери, управление на захранването от променлив и постоянен ток, ниско и средно напрежение mosfet, със седалище в Шенжен, Китай. имаме професионален екип от техници за научноизследователска и развойна дейност и водеща технология в света, с офис за продажби/партньори в континентален Китай, Хонконг и Канада.

с нашите собствени предимства на модерната технология в дизайна на матрицата за чипове и изкуствата и занаятите, chimicron си сътрудничи тясно с най-високата фабрика за опаковане и тестване на чипове и има строг контрол върху качеството на продуктите, за да гарантира стабилните ни доставки и непрекъснато качество на продукта. нашият продукт се радва на изключителна функционалност и надеждност, диверсификация и задоволително следпродажбено обслужване. приложението му се насочва към среден и висок клас. обръщаме много внимание на изграждането и репутацията на нашата марка!

нашите части имат широко приложение в такива области на потребление, като драйвер за захранване на светодиодно осветление, основна платка на lcd телевизор, среда, мобилен телефон, приемник, gps, pos терминал и преносима захранваща банка и др.

като се има предвид операционната философия за качество на първо място, приоритет на клиентите, целият персонал на chimicron подобрява стъпка по стъпка нашия стандарт за обслужване и удовлетвореността на клиентите чрез иновативна технология, за да направи вашето продуктово решение по-добро!

снимки на компанията

търговски офис

екип по продажбите

екип по продажби (2)

ъгъл на склада

Top